Geslaagde verkoopbijeenkomst in Oud-IJmuiden

14 juli '23

In verband met de aanstaande verkoop van de woningen, appartementen én penthouses van DOK 1 en DOK 11, vond er op woensdagnamiddag 5 juli een verkoopbijeenkomst plaats in Oud-IJmuiden. Ondanks storm Poly was de opkomst groot en de bijeenkomst geslaagd.

 

image alt

Hotel-Restaurant Spijkers

Op de bijeenkomst in Hotel-Restaurant Spijkers was het voor geïnteresseerden in een woning van de projecten DOK 1 en DOK 11 mogelijk om zich uitgebreid te laten informeren. Zo waren zowel medewerkers van BPD| Bouwfonds Gebiedsontwikkeling (de ontwikkelaar) als de 2 betrokken makelaarskantoren aanwezig voor inhoudelijke vragen over de projecten. De aanwezige financieel adviseurs van de Rabobank gaven financieel advies.

image alt

Dinsdag 18 juli as.

Kort na de verkoopbijeenkomst konden de verkoopvoorbereidingen voor de beide projecten worden afgerond en de start verkoop worden vastgesteld op dinsdag 18 juli as. om 10:00 uur ’s ochtends. Vanaf dat moment kunnen geïnteresseerden zich online inschrijven voor de woning(en), appartement(en) of penthouse(s) van hun voorkeur.

Alle geïnteresseerden voor beide projecten die zich al hadden ingeschreven voor de nieuwsbrief, zijn hierover inmiddels al uitgebreid geïnformeerd. Nog niet ingeschreven en toch geïnteresseerd om te wonen op deze unieke plek? Schrijf je dan hieronder snel in, dan houden we je op de hoogte over beide projecten.

Was je niet aanwezig op de verkoopbijeenkomst en heb je toch inhoudelijke vragen? Neem dan even contact op met één van de projectmakelaars. Wil je één van de financieel adviseurs spreken van de Rabobank? Maak dan even een afspraak met een van hen. 

  Bekijk de woningen, appartementen en penthouses
  Over de verkoop van DOK 1 en DOK 11