Onze projectmakelaars van DOK 1 en Dok 11

22 juni '23

Binnenkort start de verkoop van de woningen van DOK 1 en DOK 11. En dat betekent dat ook onze projectmakelaars in beeld komen, voor alle inhoudelijke vragen en informatie over de projecten en de woningen. We stellen hen daarom graag even kort voor.

Onze woningen kun je geheel online verkopen. Maar mocht je toch behoefte hebben om hierover met een makelaar te spreken, dan is dat zéker mogelijk. De projectmakelaars stellen we daarom nu al graag even aan je voor. 

Persoonlijk adviesgesprek altijd mogelijk!

We hebben voor dit project 2 lokale makelaarskantoren geselecteerd. De betrokken projectmakelaars weten door hun jarenlange ervaring als geen ander welke aspecten van belang zijn voordat je besluit om een nieuwbouwwoning te kopen.

Het kopen van een nieuwbouwwoning is toch iets anders dan het kopen van een bestaande woning. De keuze voor een persoonlijk adviesgesprek óf het volledige aankoopproces online te doorlopen, maak je zelf in je Mijn Eigen Huis-account nadat je de optie hebt geaccepteerd.

Van Waalwijk van Doorn & Bon en Breed

Namens makelaarskantoor Van Waalwijk van Doorn makelaars (vestiging IJmuiden) is Jan Karel van Waalwijk van Doorn het aanspreekpunt voor vragen en informatie over DOK 1 en DOK 11.

Email: [email protected]
Telefoon: 0255-519109

Namens makelaar Bon en Breed (Velserbroek) is Annemiek Breed het aanspreekpunt voor vragen en informatie over onze beide projecten in Oud-IJmuiden.

Email: [email protected]
Telefoon: 023-538 8455

Annemiek

Bon & Breed Makelaardij

Jan Karel

Waalwijk Van Doorn makelaardij
Geïnteresseerd in een woning? Doe een financiële check
  De woningen van DOK 1 en DOK 11