Planning

Het nieuwbouwplan Oud IJmuiden wordt gefaseerd verkocht en gebouwd. Er zijn al verschillende blokken opgeleverd en inmiddels zelfs al bewoond. Eind juli was de verkoop van 75 appartementen en penthouses in DOK 1 en 4 drive in-woningen van DOK 11. 

Appartementen & Penthouses

De eerste fase van DOK 01 was in verkoop t/m dinsdag 25 juli. In dit blok - op de kop van de Kanaalstraat, Ericssonstraat en het Sluisplein - realiseren we in 2 fases 93 appartementen. De woonoppervlaktes zijn vanaf 54 tot 236 m2. Wanneer de appartementen van fase 2 in verkoop gaan is nog niet bekend.  

4 Eengezinswoningen

Net als DOK 01 was ook project DOK 11 in verkoop. DOK 11 bestaat uit 4 eengezinswoningen aan de Visseringstraat en is gelegen naast DOK 12. 

Nog te ontwikkelen

Dok 05

DOK 05 is het laatste blok dat ontwikkeld wordt in Oud IJmuiden. Het is mogelijk dat hier zowel appartementen als eengezinswoningen komen. Dit blok ligt aan de Prins Hendrikstraat, de Visstraat en de Bik- en Arnoldkade. Het gebouw moet nog ontwikkeld worden en het is dan ook nog niet bekend wanneer het in verkoop gaat. Je kunt je voor dit blok op dit moment nog niet aanmelden. 

Meld je aan of stel een vraag Contact
Zoek en vind jouw droomhuis Woningen