Planning

Het nieuwbouwplan Oud IJmuiden wordt gefaseerd verkocht en gebouwd. Er zijn al verschillende blokken opgeleverd en inmiddels zelfs al bewoond. Momenteel zijn we bezig met de voorbereidingen voor DOK 01 met zo'n 93 koopappartementen en DOK 11 met 4 nieuwbouwwoningen.

Appartementen DOK 01

DOK 01 is op dit moment in voorbereiding. In dit blok - op de kop van de Kanaalstraat, Ericssonstraat en het Sluisplein - komen naar verwachting ongeveer 93 appartementen. De woonoppervlaktes zijn vanaf circa 75 tot 200 m2. De appartementen gaan in de loop van dit jaar in verkoop. 

Eengezinswoningen DOK 11

Net als DOK 01 is ook het project DOK 11 in voorbereiding. DOK 11 bestaat uit 4 eengezinswoningen aan de Visseringstraat, naast DOK 12. De woningen hebben een inpandige garage en berging op de begane grond, een woonkamer en keuken op de 1e verdieping en 3 slaapkamers en badkamer op de 2e verdieping.

DOK 11 gaat gelijktijdig in verkoop met DOK 01, in de loop van dit jaar. 

DOK 05

DOK 05 is het laatste blok dat ontwikkeld wordt in Oud IJmuiden. Het is mogelijk dat hier zowel appartementen als eengezinswoningen komen. Dit blok ligt aan de Prins Hendrikstraat, de Visstraat en de Bik- en Arnoldkade. Het gebouw moet nog ontwikkeld worden en het is dan ook nog niet bekend wanneer het in verkoop gaat. Je kunt je voor dit blok op dit moment nog niet aanmelden. 

Meld je aan of stel een vraag Contact
Zoek en vind jouw droomhuis Woningen