Planning

Het nieuwbouwplan Oud IJmuiden wordt gefaseerd verkocht en gebouwd. Er zijn al verschillende blokken opgeleverd en inmiddels zelfs al bewoond. Momenteel zijn we bezig met de voorbereidingen voor DOK 01, met zo'n 93 koopappartementen.

Appartementen DOK 01

DOK 01 is op dit moment in voorbereiding. In dit blok - op de kop van de Kanaalstraat, Ericssonstraat en het Sluisplein - komen naar verwachting ongeveer 93 appartementen. De woonoppervlaktes zijn vanaf circa 75 tot 200 m2. Heb je de 1e schetsen van het gebouw op de website al ontdekt? De impressies geeft een beeld van hoe het gebouw er ongeveer uit kan zien. De verwachting is dat de appartementen in het voorjaar van 2022 in verkoop gaan. Meld je aan via de website zodat je automatisch op de hoogte blijft van de ontwikkelingen. 

DOK 05

DOK 05 is het laatste blok dat ontwikkeld wordt in Oud IJmuiden. Het is mogelijk dat hier zowel appartementen als eengezinswoningen komen. Dit blok ligt aan de Prins Hendrikstraat, de Visstraat en de Bik- en Arnoldkade. Het gebouw moet nog ontwikkeld worden en het is dan ook nog niet bekend wanneer het in verkoop gaat. Je kunt je voor dit blok op dit moment nog niet aanmelden. Zodra hier meer over bekend is, vind je dat op deze website.

DOK 12 uitverkocht

Het appartementengebouw van DOK 12 bestaat uit 9 verdiepingen met in totaal 28 koopappartementen. DOK 12 is in juli 2020 in verkoop gegaan en alle appartementen zijn inmiddels verkocht. De voorlopige prognose voor de start van de bouw is in het 1e kwartaal van 2021 en de oplevering eind 2022.

Meld je aan of stel een vraag Contact
Zoek en vind jouw droomhuis Woningen