Hulp bij je financiële check

29 juni '23

Een belangrijk onderdeel bij de koop van een nieuwe woning is de financiering. Ben jij geïnteresseerd in een woning van DOK 11 of een appartement van DOK 1? Wij ontvangen dan graag een financiële check van jou zodra de verkoop is gestart. Hiermee heb je voorrang op kandidaten die geen check uploaden.

Hoe werkt het?

De financiële check kan in je voordeel werken bij het toewijzen van de woningen. Bij meerdere kandidaten op 1 bouwnummer, kijken we of een kandidaat een financiële check heeft gedaan. Je kunt ons dit laten weten door een gewaarmerkte brief van je hypotheekverstrekker of financieel adviseur te uploaden in je Mijn Eigen Huis-account. Deze upload mogelijkheid is beschikbaar zodra jij je voorkeuren doorgeeft. Je kan deze financiële check gemakkelijk laten uitvoeren door een financieel adviseur van de Rabobank. Aan deze financiële check zijn bij de Rabobank geen kosten verbonden.

Maak vandaag nog een afspraak voor een gratis financiële check voor jouw droomwoning of -appartement in Oud-IJmuiden. Neem hiervoor contact op met een van de Rabobank adviseurs. Klik op onderstaande button voor het aanvragen van een financiële check bij de Rabobank. Je wordt dan uiterlijk binnen 24 uur gebeld door een adviseur van het nieuwbouwteam. 

Financiële check

De Rabobank helpt je

Christiaan Schouten en Jamal Arraiss van het nieuwbouwteam van Rabobank denken graag met je mee over wat er financieel mogelijk is. Zij kunnen inzicht geven in de financiële zaken die komen kijken bij de aankoop van een nieuwbouwwoning en kunnen gratis een financiële check voor je opstellen.

Financiële check aanvragen
Rabobank
Rabobank
  Naar DOK 1 en DOK 11
Verder lezen? Meer over financiële check