Start verkoop DOK 1 en DOK 11 bekend

7 juli '23

De start verkoop van de appartementen en penthouses van DOK 1 en de woningen van DOK 11 is bekend! Op dinsdag 18 juli as. om 10:00 uur 's ochtends start de verkoop. Vanaf dat moment kun je je inschrijven op de appartementen en/of de woningen van je voorkeur. De inschrijving sluit op dinsdag 25 juli om 17:00 uur. 

image alt

Appartementen, penthouses en drive-in woningen

De verkoop van de appartementen en de penthouses van DOK 1 verloopt in 2 fases. In de eerste fase gaan in totaal 75 appartementen (van S t/m XXL) en 4 penthouses in verkoop. DOK 11 bestaat uit 4 heerlijke drive-in woningen van het type hoekwoning én tussenwoning.  

Zowel DOK 1 als DOK 11 liggen op een unieke plek in IJmuiden: op de kop van het oudere Oud-IJmuiden met uitzicht op zee. Hier woon je letterlijk in een (vissers)haven met de dagelijkse ferry richting Newcastle om de hoek. En aan de andere kant: de grootste zeesluis ter wereld met het scheepvaartverkeer van en naar Amsterdam. Elk uitzicht is hier fenomenaal!

image alt

Welke uitzicht kies je?

Om het aanbod van appartementen en penthouses zo helder mogelijk te presenteren, hebben we een woningviewer gemaakt. Hiermee kun je direct zien waar een specifiek appartement of penthouse zich precies bevindt in het appartementencomplex. Je weet daardoor direct welk uniek uitzicht je vanuit je woning hebt.

Kies je voor een uitzicht op de vissershaven of het Noordzeekanaal? (of beiden?). Of kies je voor een waanzinnig uitzicht op de havenmond en de Noordzee? Het kan allemaal!

Kies je uitzicht
  Heb je de financiële check al gedaan?
  Bekijk de woningen