Over de verkoop van DOK 1 en DOK 11

28 juni '23

Binnenkort gaan de drive in-woningen van DOK 11 en de appartementen van DOK 1 in verkoop. Mocht je geïnteresseerd zijn in een meerdere woningen van beide projecten, dan zetten we voor jou (of jullie) de belangrijkste zaken rond de aanstaande verkoop hieronder nog even op een rij.

image alt

DOK 1 in 2 fases

De verkoop van de 93 appartementen van DOK 1 verloopt in 2 fases. De eerste fase met 75 appartementen start binnenkort. Wanneer de resterende 18 appartementen daarna in verkoop gaan is nu nog niet bekend. De verkoop van de 4 woningen van DOK 11 gaat in 1 fase.

De beide projecten gaan gelijktijdig in verkoop. Als je jezelf al aangemeld hebt voor de nieuwsbrief van het project of de projecten krijg je hier automatisch ruim van te voren via de mail bericht hierover.

Zodra de verkoop start kun je je inschrijven voor maximaal 5 bouwnummers naar keuze via jouw Mijn Eigen Huis-account (MEH). In jouw MEH vind je alle verkoopdocumenten van het project. Heb je vragen over de woningen, appartementen of het project? Neem dan gerust even contact op met een van onze projectmakelaars

Na de sluiting van de inschrijving worden de woningen toegewezen. Als een woning aan jou is toegewezen krijg je hierover in jouw MEH en via mail een bericht. 
 

Meer over het kopen van een woning
image alt

De financiële check

Bij het toewijzen van woningen waarbij er meerdere kandidaten op 1 bouwnummer zijn, kijken we of een kandidaat al een financiële check heeft laten doen. Dit kan dus in je voordeel werken.

Een financiële check geeft aan dat je weet wat je bij de bank kunt lenen. Je kunt ons dit laten weten door een document van je bank, hypotheekadviseur of hypotheekverstrekker te sturen. Betaal je uit eigen middelen dan kun je ons een verklaring 'aankoop uit eigen vermogen' sturen en heb je geen financiële check nodig.

De financiële check kun je tijdens de inschrijfperiode via jouw Mijn Eigen Huis-account bij jouw inschrijving meesturen. Dit kan alleen tijdens de inschrijfperiode, dus niet er voor of daarna. 

Wil je direct een financiële check laten doen? Dat kan bijvoorbeeld bij een van de adviseurs van de Rabobank. Plan nu alvast een afspraak in via de site van de Rabobank, dan is dat meteen geregeld. En hoef je bij de inschrijving alleen het document nog mee te sturen. Alles over de financiële check
  Meer over de toewijzing van de woningen
  Nog geen Mijn Eigen Huis-account?