Appartementen L #012

€ 330.000 v.o.n. Verkocht

Omschrijving

Wonen vlakbij de zee, het strand, de jachthaven en de sluizen met een steeds veranderend uitzicht. Zorgt die woondroom voor een glimlach op je gezicht? Dan is dit 3-kamer appartement L in DOK 01 van circa 73 m2 met 2 slaapkamers en 1 eigen parkeerplaats in de parkeergarage misschien wel iets voor jou. Hier stap je vanuit je woonkamer op je balkon met een lekkere kop koffie. Mooi begin van de dag! Een comfortabele woning, te midden van alles. Wat wil je nog meer?


Open woongedeelte met vrij uitzicht

Dit appartement bevindt zich op de 2e verdieping en heeft de voordeur in een gemeenschappelijke hal, met toegang tot het trappenhuis en de lift. De ruime hal van het appartement, met ruimte voor de garderobe, biedt toegang tot alle ruimtes. Allereerst de lichte woonkamer, met aansluitingen voor een open keuken, met toegang tot het balkon (circa 8 m2) op het noorden. Door de raampartijen geniet je hier van veel lichtinval en het mooie uitzicht! Net een stukje gefietst? Je fiets stal je veilig in de fietsenstalling.


Toekomstbestendige woning!

Dit fijne appartement is standaard voorzien van een badkamer met tegelwerk en sanitair (douche en wastafel). De 2 slaapkamers, die je vanuit de hal bereikt, zijn lekker licht en hebben allebei zicht op het water! In de afgesloten berging kun je de wasmachine en droger kwijt. In de winter hoef jij geen kou te lijden, want het gehele appartement heeft vloerverwarming. Fijn hè? En door de bodemwarmtepomp ben jij op de toekomst voorbereid én minder energiekosten kwijt!


Verkocht

Appartementen L #012

€ 330.000
ca. 71 m2
3 kamers
Vloerverwarming geheel
1 Parkeerplaats
ca. 8 m2 Balkon
stadsleven

Overzicht wordt geladen..

Alternatief aanbod