Zo ziet DOK 1 eruit!

21 juni '23

Zo ziet ons project DOK 1 in het maritieme centrum van Oud-IJmuiden er van buiten uit! Droom maar even weg van alle mooie uitzichten die je vanuit dit appartementencomplex allemaal kunt hebben. En dat uitzicht is hier elke dag, elk uur weer anders!

Beter beeld van het project

Samen met de al beschikbare informatie over de 75 appartementen geven de beelden van DOK 1 al een beter beeld en overzicht van waar de appartementen in het gebouw zich precies bevinden en wat het uitzicht zal zijn. Kijk je uit over het Noordzeekanaal en de sluizen, of over de vissershaven in het zuiden. Of over beiden? En hoe zit het met het zicht richting zee? 

De artist impressies hieronder geven een goed beeld van DOK 1 van alle kanten. Van de voorzijde, de achterzijde met tuin én de westzijde. Maar ook vanuit de lucht, zodat je een totaalbeeld hebt van het gebouw. 

Het vervolg

Om uiteindelijk het best mogelijk overzicht van het project te bieden zullen we binnenkort in een speciale appartementenviewer via een aantal van de artist impressies van de buitenzijde van DOK 1 precies laten zien waar de appartementen zich in het gebouw zich bevinden. Daarmee hopen we natuurlijk dat je precies weet achter welk raam jouw droomwoning zich bevindt.  

  De appartementen van DOK 1
  Een woning kopen. Hoe werkt dat?