Wonen in Oud IJmuiden? Deze woningen zijn direct beschikbaar

27 maart '24

Uitzicht op zee in een industriële stoere plek in IJmuiden. Wordt dit jouw nieuwe plek? In nieuwbouw project Oud-IJmuiden zijn nog woningen beschikbaar. Bekijk de bouwnummers en neem direct een optie.

Appartement XL

Neem direct een optie op een appartement XL in Oud-IJmuiden

In een appartement XL, in Dok 1, woon je lekker ruim. De letter XL geven het uiteraard al aan. Met 2 slaapkamers en een ruime woonkamer en loggia en/of balkon kijk je vanuit deze appartementen uit over de zee (westen) of over het Noordzeekanaal. Een aantal van deze appartementen heeft zelfs uitzicht op het noorden en het zuiden, met zowel aan de voor en achterzijde een loggia/balkon. Schepen kijken aan de voorzijde en achter lekker in de zon!

  • Van € 467.500 tot € 477.500  
  • Vanaf 3 kamer
  • Vanaf 101 m2

Neem een optie

Appartement XXL

Neem direct een optie op een appartement XXL in Oud-IJmuiden

Heb je liever nog meer ruimte? Dat kan in Oud IJmuiden. Zijn de appartementen XXL wat je zoekt? Een heerlijk groot en luxe appartement op een unieke locatie. Middenin de grootste vissershaven van Nederland en met uitzicht op de grootste zeesluizen ter wereld. De Noordzee kun je hier letterlijk zien én horen! En vergeet vooral niet dat fenomenale uitzicht! Altijd is er wel iets te zien op deze fantastische locatie. Op het water of in de lucht!

De appartementen bevinden zich in het midden van het complex, aan de Sluisstraat op de 2e t/m 7e verdieping en aan de Ericssonstraat op de 3e en 5e verdieping. 

  • Van € 507.500 tot € 522.500 v.o.n.
  • Vanaf 3 kamers
  • 112 m2

Neem een optie

Havenwoning

Neem direct een optie op een appartement XL in Oud-IJmuiden

Is jouw oog gevallen op de havenwoningen? Hier woon je in een heerlijk ruime tweelaagse woning middenin in het hart van de haven. Op steenworp afstand van het Noordzeekanaal, de zeesluizen en de vissershaven. Met 2 verdiepingen, 2 balkons en 2 (of 3) slaapkamers heb je in deze comfortabele en duurzame Havenwoning lekker veel ruimte. En heel veel bijzonder uitzicht!

  • Van € 565.000 tot 617.000 v.o.n.
  • Vanaf 3 kamers
  • Van 134 tot 148 m2

Neem een optie
Een woning kopen? Zo doe je dat
Heb je een vraag? Neem contact op