Definitieve beelden DOK 12

10 juni '20

Eerder toonde we je al de eerste impressies van hoe Oud IJmuiden DOK 12 er straks uit komt te zien. Nu zijn alle beelden gereed. Bekijk het panoramische uitzicht van penthouse 'Havenzicht', de doorsnede en nieuwe interieurbeelden. Welke spreekt jou het meeste aan?

image alt

Panoramisch uitzicht penthouse 'Havenzicht'

Het pareltje in deze maritieme omgeving is penthouse 'Havenzicht'. Deze woning heeft maar liefst 182 m2 woonoppervlakte, verdeeld over 2 verdiepingen. Door de ligging op de 8e en 9e verdieping heb je op het dakterras van dit bouwnummer een panoramisch overzicht over de haven, de wijk en de zee. Ben je benieuwd hoe dat er uit ziet? Dat komt goed uit! Wij hebben een 360 graden view gemaakt op het dakterras van bouwnummer 28. Via onderstaande button is deze te bekijken.

Dakterras Penthouse

Bekijk alle appartementen

Op de woningenpagina zijn nu alle beelden te bekijken per woningtype. Daarnaast staan de bouwnummers online met hun kenmerken. De plattegronden en prijzen volgen op zeer korte termijn.

Naar de woningen

Interesse?

Heb jij interesse in een van de appartementen in Oud IJmuiden DOK 12 en wil jij straks in aanmerking komen? Zorg dan dat je een Mijn Eigen Huis account aanmaakt en het woningtype van jouw voorkeur toevoegt aan je favorieten. Dan kan je zodra de verkoop is gestart gemakkelijk je bouwnummer voorkeur(en) doorgeven.

Hoe werkt dat eigenlijk? Een woning kopen
Alles bekijken over de woningen? Naar de woningen