Wanneer start de verkoop van DOK 12?

28 mei '20

Je geduld wordt al even op de proef gesteld en ook wij willen zo snel mogelijk in verkoop met het nieuwbouwplan DOK 12 in Oud IJmuiden. We zijn bezig met het afronden van de laatste zaken, zoals de prijzen en plattegronden. Zorgvuldigheid staat hiermee bovenaan, maar we zijn blij je een nieuwe prognose te kunnen geven. Naar verwachting gaan we nog in juni 2020 in verkoop!

Start verkoop juni 2020

Op dit moment legt de architect de laatste hand aan de uitwerking van het ontwerp van de woningen. Daarnaast wordt er gerekend wat de koopsommen per bouwnummer zullen worden, terwijl de beelden al bijna gereed zijn. De verkoop zal bestaan uit 28 appartementen verdeeld over 10 woonlagen. Wil jij straks in aanmerking komen voor een van de woningen? Zorg dan dat je een Mijn Eigen Huis account hebt. Heb je nog geen account? Lees onderstaande dan goed door.

Mijn Eigen Huis

Om in aanmerking te kunnen komen voor de woningen in DOK 12 heb je een Mijn Eigen Huis account nodig. Hierin staan jouw persoonlijke gegevens en voorkeuren. Zo kan je jouw favoriete woningtype hier opslaan. Ga hiervoor naar de woningenpagina en klik op het hartje van jouw type. In aanloop naar de verkoop vind je in je Mijn Eigen Huis account ook alle benodigde verkoopdocumenten om een goede keuze te kunnen maken. Zodra de verkoop is gestart, ontvang je hier automatisch bericht van en kan je in je account je voorkeuren doorgeven.

Nog geen favorieten? Naar de woningen
Hoe maak ik een account aan? Naar Mijn Eigen Huis