Nieuwe fase, nieuw aanbod

11 september '23

Een nieuwe fase in de verkoop van de appartementen van DOK 1 in het maritieme hart van IJmuiden. Tussen 's werelds grootste zeesluizen in het Noordzeekanaal en de grootste vissershaven van Nederland. Deze bescheiden fase bestaat uit 5 XXL-appartementen met elk een fenomenaal en uniek maritiem uitzicht.

image alt

Uniek maritiem uitzicht!

De 5 luxueuze appartementen (tussen de 122 en 148 m2) liggen in het westelijke deel van het appartementengebouw DOK 1 (met een eigen naam: 'Baak'). Vanuit de appartementen heb je vanaf het balkon een fantastisch uitzicht op de (vissershaven)haven, de Noordzee, de visafslag en de gezamenlijke binnentuin. En 's avonds: schitterende zonsondergangen! 

Naast een eigen terras op het westen horen bij het appartement een privé-parkeerplaats, een fietsenstalling en een berging op de (afgesloten) benedenverdieping.  

Geïnteresseerd in een van deze bijzondere appartementen? Schrijf je dan hieronder (uiteraard geheel vrijblijvend) in voor de nieuwe fase van DOK 1. 

image alt

Geïnteresseerd en ingeschreven. Hoe nu verder?

Als je geïnteresseerd bent in deze nieuwe fase en je hebt ingeschreven, dan houden we je daarna via de nieuwsbrief (en deze projectsite) in aanloop naar de verkoop op de hoogte over de appartementen. Onder andere via de  interieurimpressies en de woningkenmerken, en natuurlijk over wanneer precies de verkoop van de woningen start. 

Omdat dit een fase is met een klein aantal appartementen verwachten wij dat de aanloop naar de start verkoop kort zal zijn. De huidige verwachting is eind september, begin oktober. 

Wat voor nu alvast van belang is om te melden is dat bij de toewijzing van de appartementen een financiële check een belangrijke rol speelt. Een financiële check geeft aan dat je weet wat je bij de bank kunt lenen.

Mocht je nog geen financiële check gedaan hebben, dan kan je deze nu al aanvragen. Zodra de verkoop is gestart kun je deze samen met jouw voorkeuren direct uploaden. 

Alles over de financiële check
  Alles over de financiële check
  Alles over de plek