Havenwoningen en appartementen XXL live!

16 november '23

Onlangs meldden we dat de allerlaatste fase van Oud-IJmuiden DOK 01 binnenkort in verkoop gaat. In totaal 13 woningen, waarvan 7 bijzondere Havenwoningen en 6 Appartementen XXL. Alle informatie van deze woningen staat inmiddels online op de projectsite - omschrijvingen, precieze ligging, plattegronden en andere relevante informatie over deze woningen. En daarmee zijn de woningen dus live. Kijk maar!

image alt

Fenomenaal uitzicht!

De 7 Havenwoningen van fase 3 van DOK liggen aan het Sluisplein en kijken uit over het zeesluizencomplex en het Noordzeekanaal. Hier woon je in een ruime tweelaagse woning middenin in het hart van de haven. Op steenworp afstand van het Noordzeekanaal, de zeesluizen en de vissershaven.

Daarnaast biedt DOK 01 in deze fase 6 royale appartementen XXL. Hier woon je lekker royaal, op een vorstelijke locatie en met een fenomenaal uitzicht. 

Heb je jouw favoriete woning gevonden? Dan kun je deze alvast toevoegen aan je Mijn Eigen Huis-account en ben je voorbereid als de verkoop start. 


Bekijk de woningen

Volgende stap: aankondiging start verkoop

In een volgend bericht maken we bekend op welke datum en welk tijdsstip de verkoop precies start. Vanaf het moment dat de verkoop start zijn ook alle verkoopdocumenten beschikbaar en kun je jezelf op een (of meerdere) bouwnummers inschrijven. Kort na de sluiting van de inschrijving worden de woningen toegewezen. 

Tip: Bij het toewijzen van woningen waarbij er meerdere kandidaten op 1 bouwnummer zijn, kijken we of een kandidaat een financiële check heeft laten doen. Dit kan dus in je voordeel werken. Regel daarom deze financiële check tijdig. Dan kun je 'm direct uploaden als de verkoop is gestart. 


Meer over het verkoopproces
  Hoe koop je een woning?
  Over de toewijzing van de woningen