DOK 12 uitverkocht!

26 oktober '20

Alle 28 appartementen in Oud IJmuiden DOK 12 zijn verkocht. De kopers worden persoonlijk op de hoogte gehouden over de bouw. Heb jij achter het net gevist? Geen probleem! Er komen nog 93 appartementen, waarvan 4 penthouses met zeezicht, in DOK 01. In dit bericht lees je hier meer over.

Kopers ontvangen persoonlijk bericht

De 28 kopers in DOK 12 worden persoonlijk op de hoogte gehouden van het vervullen van de opschortende voorwaarden, voordat de bouw officieel van start kan gaan. Zodra de bouw daadwerkelijk is gestart, zal de aannemer hen periodiek een update geven over de stand van zaken van de bouw.

DOK 01 in aantocht

Is het je niet gelukt om een woning in DOK 12 te kopen? Dan hebben we goed nieuws voor je. De voorbereidingen voor Oud IJmuiden DOK 01 zijn gestart. Er komen maar liefst 93 appartementen, verdeeld over verschillende gebouwen. Met woonoppervlaktes van circa 75 tot 200 m2 is er veel variatie. De 4 exclusieve penthouses op de 8e en 9e verdieping hebben een waanzinnig uitzicht over de zee! Wil je op de hoogte blijven van deze ontwikkelingen? Laat je NAW-gegevens achter bij DOK 01 op de woningenpagina en ontvang de nieuwsbrief. Naar verwachting start de verkoop medio 2021.

  Naar Planning
Meer weten? Bekijk DOK 1