Over de voortgang van DOK 1 en DOK 11

Je hebt vast al gemerkt; het is hier op de site al een tijdje stil rond de projecten DOK 1 en DOK 11. Althans, naar de buitenwereld toe. Achter de schermen wordt er nog steeds heel hard gewerkt. Dat komt doordat er in Nederland en daarbuiten momenteel heel veel gaande is. En dat heeft helaas ook zijn weerslag heeft op de voortgang van talloze nieuwbouwprojecten, waaronder DOK 1 en DOK 11.

Omgevingsvergunningen aangevraagd

15 augustus '22

De omgevingsvergunning (of 'bouwaanvraag') voor beide projecten zijn inmiddels ingediend bij de gemeente Velsen. Voor de 4 woningen van DOK 11 verwachten wij dat deze omgevingsvergunning begin september zal worden afgegeven. 

Voor de bouw van de 93 appartementen van DOK 1 is de omgevingsvergunning ook in behandeling. De afgifte hiervan zal langer duurder. Dit komt door de milieuregels op het gebied van de uitstoot van stikstof die bij deze aanvraag gelden en de bijbehorende onderzoeken.

Dank voor je geduld!

Wanneer de beide projecten in verkoop gaan, is op dit moment nog moeilijk te zeggen. Uiteraard ben jij als eerste op de hoogte zodra we daar wel een uitspraak over kunnen doen. Tot die tijd doen we een beroep op jouw begrip en geduld. Alvast bedankt!

  Over Oud IJmuiden
  De woningen en appartementen