De laatste fase van DOK 1 binnenkort in verkoop

8 november '23

De (aller)laatste fase van DOK 1 in het hart van de IJmuidense haven gaat binnenkort in verkoop. Met 7 bijzondere (dubbellaagse) Havenwoningen en 6 luxe appartementen XXL.

image alt

Een ruime tweelaagse woning

De 7 Havenwoningen van fase 3 van DOK liggen aan het Sluisplein en kijken uit over het zeesluizencomplex en het Noordzeekanaal. Hier woon je in een ruime tweelaagse woning middenin in het hart van de haven. Op steenworp afstand van het Noordzeekanaal, de zeesluizen en de vissershaven. Met 2 verdiepingen, 2 balkons en 2 (of 3) slaapkamers heb je in deze comfortabele en duurzame Havenwoning lekker veel ruimte. En heel veel bijzonder uitzicht!

Bekijk dit woningtype
image alt

Hier woon je lekker royaal

Fase 3 van DOK 1 biedt daarnaast 6 appartementen XXL. Hier woon je lekker royaal, op een vorstelijke locatie en met een fenomenaal uitzicht. Middenin de grootste vissershaven van Nederland en met uitzicht op de grootste zeesluizen ter wereld. En iets verderop: de Noordzee. Die kun je hier letterlijk zien én horen! Altijd is er wel iets te zien op deze fantastische locatie. Op het water of in de lucht!

De appartementen XXL bevinden zich in het midden van het complex, aan de Sluisstraat en bevinden zich op de 2e t/m 7e verdieping.

Bekijk dit woningtype
DOK 1 fase 3 overzicht

Geïnteresseerd? Schrijf je dan nu alvast in!

Geïnteresseerd in deze nieuwste (en allerlaatste) fase van DOK 1 in Oud-IJmuiden? Schrijf je dan in voor deze fase. Dan houden wij je automatisch op de hoogte over deze fase in aanloop naar de verkoop.