De indicatieve prijzen van DOK 1 en DOK 11

5 mei '23

De indicatieve prijzen van de 6 appartementstypen in het appartementsgebouw DOK 1 zijn bekend. Hetzelfde geldt voor de 2 typen gezinswoningen van DOK 11. Zit jouw droom woning op deze unieke plek hiertussen?

DOK 1 fase 1 en 2

Het appartementsgebouw DOK 1 bestaat 6 verschillende appartementstypen, variërend in grootte: van S, M, L, XL, XXL en een Penthouse. De 4 drive-in woningen aan de Visseringstraat iets verderop bestaan uit 2 typen: 2 hoekwoningen en 2 tussenwoningen.

Mocht je het type Stadswoning in het overzicht in DOK 1 missen, dat klopt. We hebben besloten om de verkoop van de appartementen van DOK 1 in 2 fases op te knippen. Het type Stadswoning komt in de 2 fase in verkoop. Hetzelfde geldt voor de 11 appartementen van het type XXL. In de eerste fase zal slechts 1 XXL-appartement in verkoop gaan.   

Bekijk de woningtypen
image alt

Volgende stappen

Nu de indicatieve prijzen van de woning- en appartementstypen bekend zijn, zullen we in aanloop naar de verkoop dit voorjaar allereerst de definitieve impressies van DOK 1 publiceren. Daar wordt op dit moment de laatste hand aan gelegd. Dit zijn impressies zowel van buiten als van binnen. Dan komt het appartementengebouw op deze unieke plek pas écht tot leven! 

Daaropvolgend zullen we je informeren over de definitieve prijzen van de afzonderlijke woningen, de inschrijfprocedure én natuurlijk de start van de verkoop. Wordt vervolgd dus! 

  Hoe koop je een nieuwbouwwoning?
  De woningen van DOK 1 en DOK 11