De drive in-woningen van DOK 11

Naast de 93 appartementen van DOK 1 gaan ook 4 drive in-woningen gelijktijdig in verkoop. 4 Royale en stoere eengezinswoningen in de Visseringstraat -  karakteristieke gevels, ruim, zeer licht en met een inpandige garage.

Stoere gevels

7 juni '22

Het gaat om 2 hoekwoningen en 2 tussenwoningen in een blok van 4. In een rustig straatje in het zuidelijk deel van Oud-IJmuiden, het dorp middenin de haven van IJmuiden. Elke woning heeft weer een eigen karakteristieke en stoere gevel. Met een eigen steenkleur en elk met een net weer iets andere indeling. Wat de lichte drive in-woningen met elkaar gemeen hebben is de inpandige garage en de balkons met een glazen balustrade. 

Per woningtype (hoek- of tussenwoning) zijn nu de kenmerken beschikbaar. De totale woonoppervlakte, het aantal kamers en een beschrijving van de indeling per type. In een latere fase voegen we hier ook oa. de definitieve artist impressies en de plattegronden aan toe.   

Wil jij hier ook wonen, in een van deze drive in-woningen in Oud-IJmuiden? Bekijk dan de kenmerken van de 2 woningtypen. Geïnteresseerd en nog niet ingeschreven voor dit project? Doe dat dan ook meteen, dan houden we je op de hoogte van de ontwikkelingen rondom DOK 11.  

Afbeelding geheel boven: Voorlopige artist impressie van de woningen van DOK 11 in de Visseringstraat. De woningtypen van DOK 11
  Meer nieuws
  Over Oud-IJmuiden