De appartementen van DOK 1 staan nu (ook) live!

15 juni '23

Ook de appartementen van DOK 1 staan nu live. En dat betekent dat je alle 75 appartementen die binnenkort in verkoop gaan de allereerste specificaties kunt bekijken: een korte beschrijving, de kenmerken, een interieursfeerbeeld én de prijzen. Kijk en vergelijk!

image alt

Kaap, Sluis, Loods en Baak

De 75 appartementen van DOK 1 liggen in diverse delen van het gebouwencomplex. Elk deel verschilt in hoogte, heeft een eigen entree én een eigen naam: Kaap, Sluis, Loods en Baak. Al deze namen verwijzen naar deze super maritieme plek. 

Naast het feit dat de appartementen verschillen in grootte en ligging (1e t/m de 10 verdieping) heeft ook elk appartement een ander uitzicht over Oud-IJmuiden en de haven. Zo zijn er appartementen die uitkijken over de tuin en de vissershaven op het zuiden. Anderen kijken uit over de westkant van de haven, de ferry en de zee. En er zijn er die weer uitkijken over het Noordzeekanaal, de sluizen en de Noordzee. Kortom, elk woning heeft een eigen uniek havenzicht. 
Bekijk de appartementen

Volgende stap: aanklikbare artist impressies

Om ervoor te zorgen dat je precies weet waar de appartementen in het gebouw zich nou precies bevinden, zal het binnenkort mogelijk zijn om de appartementen te bekijken via een aanklikbare artist impressies van het complex. Van de zuidzijde, de westzijde en de noordzijde. In een oogopslag zie je dan achter welke ramen van het gebouw de diverse appartementen zich precies bevinden. En dat maakt het vergelijken van de diverse bouwnummers (hopen wij) een stuk makkelijker. Wordt vervolgd dus!

  

  Een financiële check
  Bekijk de appartementen