De appartementen van DOK 1

Het appartementencomplex DOK 1 bestaat uit totaal 93 verschillende appartementen. Van compact tot zeer royaal, van Appartement S t/m tot zelfs een aantal Penthouses. In totaal 7 verschillende appartementen, met elk een eigen dynamisch uitzicht op het Noordzeekanaal, de Noordzee, de vissershaven en/of de bijzondere binnentuin van het complex. Vanaf de begane grond tot helemaal bovenin, op het dakterras op de 10e verdieping.

Van 54 m2 t/m 237 m2

3 juni '22

In Dok 1 vind je appartementen S, M, L, XL en XXL. En daarnaast ook een aantal Stadswoningen en Penthouses. Variërend in oppervlakte van 54 m2 t/m 237 m2.

Woon je in DOK 1, dan heb je in de parkeergarage van het complex een eigen parkeerplaats, een berging en een stallingsplek voor je fiets(en). En geheel beschut, op het zuiden heeft DOK 1 tot slot een heerlijke eigen binnentuin waar je samen met de andere bewoners heerlijk in het zonnetje zit.

We hebben van alle 7 appartementstypen een korte omschrijving gemaakt, incl. de belangrijkste kenmerken. In een latere fase voegen we daar van alle appartementen een beschrijving aan toe, zo ook de definitieve artist impressies (van buiten en van binnen), de appartementsplattegronden, de zonligging, het uitzicht en informatie over de exacte ligging in het complex. 


Afbeelding geheel boven: Voorlopige artist impressie van de noordgevel van DOK 1 aan het Sluisplein. Bekijk de appartementstypen
  Meer nieuws
  Over Oud-IJmuiden