7 juli 2020

Verkoop DOK 12

Op dinsdag 7 juli start de verkoop van Oud IJmuiden DOK 12. Vanaf dan kan je jouw voorkeuren doorgeven om in aanmerking te komen voor een van de woningen.

Ben jij goed voorbereid op de verkoop?

30 juni '20

Je leest op deze pagina precies welke stappen je doorloopt om in aanmerking te kunnen komen voor jouw favoriete woning. Let op: heb je interesse in één van de woningen? Laat dan je NAW-gegevens achter bij dat type op de woningenpagina. Alleen dan ontvang je automatisch bericht, zodra de verkoop is gestart.

Heb jij al een keuze gemaakt?

In Oud IJmuiden DOK 12 komen appartementen en een penthouse in verschillende varianten en grootte. Weet jij nog niet welke woning het beste bij jou past? Op de pagina woningen lees je alles over de woningen en hun kenmerken. Vind je het lastig om je een beeld te schetsen hoe het nieuwbouwcomplex er straks uitziet? Neem dan eens een kijkje in onze 3D woonconfigurator, waarmee jij gemakkelijk ziet waar de woningen liggen binnen het gebouw. Elke woning is daar van binnen en buiten in 3D te bekijken, zodat jij nog beter een keuze kunt maken voor welk bouwnummer je gaat. 

De woningen in 3D bekijken? Bekijk de woonconfigurator
Welke 5 bouwnummers zijn jouw favoriet? Bekijk het woningaanbod