4 december 2023

Datum start verkoop bekend

Op maandagochtend 4 december om 10.00 uur start de verkoop van de woningen en appartementen van fase 3. Je kunt je tot maandag 11 december 10.00 uur inschrijven. Dezelfde dag wijzen we de woningen toe.

Ben jij goed voorbereid op de verkoop?

23 november '23

Zet maandag 4 december a.s. maar alvast in je agenda! Want dan gaat de laatste fase van DOK 1 in verkoop. Welke woning of appartement van deze fase is jouw favoriet? Zet jouw favoriete bouwnummer alvast op je wensenlijst. Zo kan je ook makkelijk je voorkeuren doorgeven zodra de verkoop start. Daarnaast staan alle contractstukken nu online. Wil je meer kans maken op een woning? Zorg dan dat je een financiële check laat doen.

image alt

Maak je wensenlijst

Dit is de laatste fase van DOK 1, dit toekomstige landmark in de haven van IJmuiden. Alle woningen en appartementen van deze fase staan nu op de pagina woningen. Daar vind je de definitieve prijzen, de kenmerken en de sfeerplattegronden per bouwnummer. 

Via de vergelijkfunctie kan je de bouwnummers met elkaar vergelijken. Zo kun je een goede keuze maken. En via de woningzoeker kun je per bouwnummer zien waar de woning of het appartement zich precies in het gebouw bevindt.

Heb je een of meerdere woningen gevonden die voldoen aan je wensen? Voeg deze dan toe aan je wensenlijst door op het hartje te klikken. Zo ben je goed voorbereid als de verkoop start. 

Naar de woningen en appartementen

Verkoopstukken online

Alle verkoopstukken staan nu op de website en zijn te bekijken in de Mijn Eigen Huis-account.  Je vindt daar onder andere de verkooptekeningen, meerwerklijst en de concept aktes. Lees je goed in, zodat je goed bent voorbereid als de verkoop start. Heb je nog vragen? Stel ze gerust!

Hoe maak ik meer kans op een woning? Doe een financiële check
Welke bouwnummers zijn jouw favoriet? Bekijk het woningaanbod