Buurtbijeenkomst Oud-IJmuiden

Op maandagavond 31 januari as. zal er een buurtbijeenkomst plaatsvinden over het stuk braakliggend stuk grond tussen het Sluisplein, de Ericssonstraat en de Kanaalstraat. Op deze plek ontwikkelt BPD Ontwikkeling een appartementencomplex met ongeveer 93 appartementen (Dok 01), zo ook beperkte ruimte voor bijvoorbeeld winkel, horeca en/of kantoor.

Geinteresseerd?

26 januari '22

Ben jij een buurtbewoner en geïnteresseerd in de ontwikkelingen rondom dit appartementencomplex? Dan ben je van harte welkom op deze inloopbijeenkomst in het Nova College in de Kanaalstraat 7 tussen 19:00 en 21:00 uur. Vooraf aanmelden is verplicht. Dat kan t/m donderdag 27 januari via [email protected]


Bij deze bijeenkomst gelden de corona-regels. Vooraf aanmelden is daarom verplicht. Na de aanmelding ontvang je een tijdslot. De capaciteit per tijdslot is daarom beperkt. Bij de entree van het Nova College vragen wij om een QR-code. 

Tijdens deze bijeenkomst zal er geen verkoopinformatie worden gegeven over dit project (Dok 01). Deze informatie vind je in aanloop naar de verkoop (dit jaar) hier op deze website. Ben je hierin geïnteresseerd, en heb je je nog niet aangemeld voor onze nieuwsbrief? Schrijf je dan hieronder in, dan komt alle verkoopinformatie automatisch naar je toe. 

 

Afbeelding hierboven: voorlopige artist impressie van Dok 01.