Appartement uitgelicht

18 oktober '23

Probeer je eens voor te stellen: je woont in bouwnr. 71, een XL-appartement op de 6e verdieping van DOK 01. In het hart van de haven van IJmuiden. Met voor én achter een waanzinnig uitzicht over het haven-spektakel. Vanuit je woonkamer, of vanaf éen van je twee loggia's, voor én achter. 

image alt

Altijd iets te zien

Als bewoner van een appartement XL woon je in een stoere maritieme omgeving. Letterlijk in het hart van de haven van IJmuiden. Naast de grootste vissershaven en visafslag van Nederland, én naast de grootste zeesluizen ter wereld.

Vanuit jouw appartement is echt altijd iets te zien – van viskotters en loodsboten tot cruiseschepen en zeilboten, en van containerschepen tot trawlers, boorplatformen en bulk carriers. Overdag, maar zeker ook 's avonds! Een waar lichtspektakel. 

image alt

Een loggia with a view!

Jouw XL-appartement met bouwnummer 71 is een heerlijk 3-kamer appartement van ca. 102 m2 op de 6e verdieping van DOK 01. Hiervandaan heb je vanuit jouw woonkamer een fenomenaal uitzicht over de havenmonding, het Noordzeekanaal en iets verder weg de Noordzee. Altijd een ander uitzicht! Dat maakt dit appartement zo uniek.

Ook vanuit de 2 ruime slaapkamers heb je een fantastisch uitzicht op het Noordzeekanaal. Eén van de slaapkamers heeft zelfs een loggia waarvandaan je lekker buiten van het uitzicht en de havensfeer kunt genieten. Een loggia with a view! 

En ook aan de achterzijde, vanuit de open keuken van jouw heerlijke appartement heb je een fantastisch uitzicht over de vissershaven. En kijk je bovendien uit over de gezamenlijke (groene) binnentuin.

Bekijk bouwnummer 71
image alt

Cappuccino in de buurt?

Zin in een kop koffie of een cappuccino in de buurt? Dan loop je even naar de geheel vernieuwde Halkade aan de vissershaven iets verderop. Hier drink je in The Harbour Espressobar een heerlijk kop koffie. En haal je daarna voor thuis ambachtelijk brood bij buurtbakker Boulangerie Oscar en je favoriete wijn bij Braun Wine.

Vergeet vooral de vis niet, want deze is echt nergens verser dan hier. De Halkade is een perfecte plek om terwijl je uitkijkt over de haven even een visje te eten. Of uitgebreider in een van de top-visrestaurants in IJmuiden.

Enthousiast?

Ben je enthousiast geworden na het lezen van al het moois dat dit heerlijke XL-appartement te bieden heeft? Wacht dan niet langer en neem vandaag nog contact op met Makelaarskantoor Domicilie voor een optie, de contactgegevens vind je hieronder:

Van Waalwijk van Doorn Makelaars-Taxateurs              
Willebrordstraat 80                                              
1971 DE IJmuiden                                                
T. 0255 519 109
E: [email protected]  

Vragen? Neem dan even contact met ons op
Meer woningen bekijken? Bekijk dan het woningoverzicht