Wonen op een maritieme hotspot?

Naast de 93 appartementen van DOK 01 gaan in de loop van dit jaar ook de 4 stoere woningen van DOK 11 in verkoop. 4 Woningen van rond de 120 m2 met eigen parkeerplaats in een rustig straatje middenin de reuring van de haven van IJmuiden. 3 Etages en een ruim balkon. Wil jij wonen in eengezinswoning op een van de maritieme hotspots van Nederland?

Middenin de 24/7 reuring van de haven van IJmuiden realiseren we een rijtje van 4 eengezinswoningen. Op de 'kop van IJmuiden' waar de afgelopen jaren veel woningen zijn gebouwd en nog steeds worden gebouwd. Zowel hoogbouw als laagbouw.

Dit is een kleine, moderne en knusse buurt in het hart van de haven van IJmuiden. Een buurt ook met een bijzondere geschiedenis die op veel plekken nog goed zichtbaar is.

De 4 woningen van rond de 120 m2 liggen in een een rustige straat aan de zuidzijde van Oud-IJmuiden, op loopafstand van de appartementen van DOK 01. Alle 4 de woningen hebben een eigen inpandige parkeergarage op de begane grond. Je hoeft dus niet op zoek naar een parkeerplaats, maar rijdt je auto gewoon je woning in.   

Let op: de afbeeldingen hieronder zijn voorlopige artist impressies. Deze kunnen in de aanloop naar de verkoop nog enigszins veranderen. De definitieve impressies publiceren we op een later moment.  

Bekijk de woningen van DOK 11
  Over 'de kop van IJmuiden'
  Schrijf je in voor DOK 11