Appartementen in 3D

12 juni '20

Waar ligt nu dat ene appartement met uitzicht over het Kanaal? Welke appartementen hebben het langst zon op het balkon? En welke indeling past het beste bij jouw wensen? We hebben een 3D woonconfigurator gemaakt waarmee je dit allemaal kunt bekijken. Daarnaast zijn de plattegronden per bouwnummer online. 

3D configurator DOK 12: hoe werkt het?

Het is zover. De 3D configurator van DOK 12 in Oud IJmuiden is gereed! In de configurator zie je in een overzicht alle appartementen en kun je om het plan of een individuele woning heen draaien. Zo kun je bijvoorbeeld de zonligging van de balkons bekijken, maar ook tot hoe laat je zon op je dakterras hebt in de zomer. Klik daarvoor op de de zonnestudie, rechtsonderin naast de noordpijl.

Bekijk de configurator

Je kunt de verschillende verdiepingen selecteren in het venster aan de zijkant. Als je op het tabblad woningen klikt, kun je vervolgens de individuele appartementen selecteren. Klik er een aan als je deze specifieke woning in 3D wilt bekijken. De woning is dan te zien in een nieuw scherm, waarbij je goed de indeling van deze woning kunt bekijken.

image alt

Plattegronden online

Bekijk jij liever de plattegronden op je gemak met de maatvoeringen erbij? Op de woningenpagina zijn nu de plattegronden per bouwnummer toegevoegd. Selecteer jouw favoriete woningtype en een bouwnummer en scroll naar beneden. Daar zie je op welke verdieping deze woning ligt en kan je in- en uitzoomen met het plusje en het minnetje. Hoe zou jij de woning indelen? Bekijk het via onderstaande button. 

Naar de woningen

Mijn Eigen Huis

Zie je een appartement dat voldoet aan je wensen en dat past binnen je budget? Mooi! Voeg deze woning dan toe aan je favorieten in je Mijn Eigen Huis account. Daarmee kan je straks gemakkelijk je voorkeuren doorgeven, zodra de verkoop is gestart.

Nog geen account? Naar Mijn Eigen Huis
Meer informatie over de woningen? Bekijk de woningen