Bereikbaarheid Oud IJmuiden

Het nieuwbouwplan Oud IJmuiden ligt op een unieke locatie: vlak aan zee, het Noordzeekanaal en de vissershaven. De woningen zijn prima te bereiken, met de auto maar ook met verschillende bussen. Wil je verder van huis? Vanuit de haven vertrekt dagelijks de Ferry naar Newcastle, Engeland.

Content benodigd om de pagina te publiceren.

Met de auto

Oud IJmuiden is met de auto te bereiken via de A22 en A9. De A22 takt bij Knooppunt Velsen van de A9 af en loopt langs Velsen en Beverwijk door de Velsertunnel, om daarna weer terug te buigen naar de A9. Deze verbindt Amsterdam en Alkmaar met elkaar. Ook de N208 mondt uit op de A22, bij de aansluiting Haarlem-Noord. Vanaf de A22 rijd je via de N202 langs het Noordzeekanaal binnen 10 minuten naar de nieuwbouwlocatie Oud IJmuiden.

Content benodigd om de pagina te publiceren.

HOV-tracé naar IJmuiden

Reis je met het openbaar vervoer? Dan kun je Oud IJmuiden goed bereiken met de bus vanuit Haarlem. Hier is gestart met de aanleg van een nieuwe busbaan voor hoogwaardig openbaar vervoer (HOV) tussen Haarlem en IJmuiden. Met deze nieuwe verbinding zijn IJmuiden, Velsen en Driehuis beter bereikbaar, met vaker rijdende bussen, kortere wachttijden, gebruiksvriendelijke haltes en betere overstapvoorzieningen.

Proef de sfeer van IJmuiden Ligging
Wat biedt IJmuiden? Voorzieningen